Styr porten/dörren via GSM
search
  • Styr porten/dörren via GSM
  • Styr porten/dörren via GSM

Styr porten/dörren via GSM

kr7,995.00
Tax included

GSM-styrd porttöppnare med specifika användargrupper som kan kopplas till olika tid och dygns scheman. Styrs enkelt via 2G nätet (GPRS)

Quantity
In Stock

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Gripen Guard har utvecklat CU-17, 2000 användare kan läggas till för access att styra två reläutgångar och med 5 administratörer som kan styra över funktionerna och behörigheterna. Programmering och ändringar sker via USB överföring alternativ via vår utvecklade mjukvara där man på distans enkelt kan sköta access och användare, det går också att skicka färdiga kommandon via sms för att tex ändra rutiner i styrningen etc.

Upp till 2000 användare kan få behörighet att styra reläna, genom att endast ringa ett specifikt nummer kontrollerar CU-17 om personen i fråga har behörighet och skickar sedan puls via styrningen för tex öppning av grinden eller porten. En fördel med detta system är att samtalstaxan inte tickar på då enheten klarar av att hantera accessen utan att svara då den kontollerar det genom att verifiera numret på den som ringer.

Logging av användarna med totalt tusen loggar som sparas i minnet, när antalet nått över tusen raderas listan efter den första loggade accessen osv, på så sätt är det mycket användarvänlig gällande underhåll och kontroll av användandet. 

Det finns även en funktion som man kan aktivera för sabotage och driftstatus, tex om någon försöker manipulera enheten eller om det är något som strular i driften på porten eller grinden. Tilläggas är också att enheten klarar självfallet av att styra andra enheter förutom port och grindar, det är fantasin som sätter gränsen. Vi kan också programmera enheten för specifika enheter och för olika protokoll för tex styrning av andra I/O kort m.m.

CU-17 klarar också att att lägga upp olika schema, tex om man vill att vissa användare endast ska ha behörighet under vissa tider på dygnet eller vissa dagar. CU-17 klarar även av att hantera årsur där man kan hantera öppning och stängning automatiskt via tider och datum, tex när området ska ha öppet för allmänheten etc. Upp till 10 olika schema går att programmera.

Finns med IP54-IP67 kapsling, bilderna visar ett par olika kapslingar som finns som tillbehör. Modulen säljs endast hos några specifika återförsäljare dock så finns det sämre liknande kopior på marknaden.

Telematikkort från oss erfodras

3 Items